Tel:+31357600418
Email:info@selfdrive4x4.com
Banner

Toyota Hilux Single Cab 4x4

Offerte aanvragen

De Toyota Hilux single cab is een van de meest voordelige 4x4 welke te huur is in Zuidelijk Afrika. De wagen is geschikt voor twee personen en is beschikbaar met en zonder complete kampeeruitrusting.

Belangrijk om te weten is dat de cabine van de single cab minder ruim is dan die van de Toyota Hilux double cab en langere bestuurders adviseren wij een double cab te kiezen. Een ander belangrijk nadeel is dat er zeer weinig bergruimte voor handbagage of fotospullen aanwezig is. Het belangrijkste voordeel van de single cab is de lagere prijs per dag.

Specificaties:
2.5 diesel motor, airconditioning en alle andere standaard opties. Tevens is deze Toyota Hilux compleet uitgerust met een kampeeruitrusting incl. koelkast, kookgerei, stoelen, tafel en slaapzakken. Naast de volledig uitgeruste versie is er ook een variant beschikbaar zonder kampeeruitrusting.

Naast deze Toyota wagen kunnen wij u ook een single cab Nissan 4x4 aanbieden welke iets goedkoper in de huurprijs per dag.

Let op: 
Specificaties per wagen kunnen verschillen per leverancier, vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen. Alle kampeer 4x4 auto's hebben een zeer complete uitrusting voor 2-4 personen waarbij vrijwel alles inbegrepen is voor het maken van een kampeerreis door Zuidelijk Afrika.

Prijzen:
Vanaf ca. € 62,- tot ca. € 124,- per dag. Prijzen verschillen zeer sterk per seizoen en startlocatie. Tevens is de duur van de autohuur bepalend voor de prijs per dag. De periode vanaf november t/m juni is de meest voordelige periode om deze 4x4 te huren.

Vraag een persoonlijke & vrijblijvende offerte aan via het formulier.

Offerte aanvragen
4x4 Auto's
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis