Tel:+31357600418
Email:info@selfdrive4x4.com
Banner

Toyota Hilux Single Cab Bushcamper

Offerte aanvragen

De Toyota Hilux SC Bushcamper is de perfecte wagen voor een 4x4 camper vakantie door Namibië en bijvoorbeeld Botswana. Sterke 3.0 dieselmotor en een compacte camperbody maken dit een ideale 4x4 auto voor een comfortabele self drive.

Specificaties:
Compleet uitgerust voor 2 personen. Dubbele accu, 3.0 turbo diesel motor, airconditioning, complete kook en kampeeruitrusting inclusief tafel en stoelen. Twee reserve wielen, long range diesel tank, water tank en koelkast. De camper body is voor alleen slapen en/of zitten in de wagen. Koken vindt buiten plaats (niet binnen de camper). Dit in tegenstelling tot de Trax camper.

Let op: 
Specificaties per wagen kunnen verschillen per leverancier, vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen. Alle kampeer 4x4 auto's hebben een zeer complete uitrusting voor 2-4 personen waarbij vrijwel alles inbegrepen is voor het maken van een kampeerreis door Zuidelijk Afrika.

Prijzen:
Vanaf ca. € 94,- tot ca. € 185,- per dag. Prijzen verschillen zeer sterk per seizoen. De Toyota SC Bushcamper is beschikbaar vanuit Windhoek. Tevens is de duur van de autohuur bepalend voor de prijs per dag. De periode vanaf januari t/m juni is de meest voordelige periode om een 4x4 te huren.

Vraag een persoonlijke & vrijblijvende offerte aan via het formulier.

Offerte aanvragen
4x4 Auto's
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis