Tel:+31357600418
Email:info@selfdrive4x4.com
Banner

Moremi Game Reserve

Het Moremi game reserve (wildreservaat) in Botswana is een van de meest belangrijke en mooiste wildgebieden van geheel Zuidelijk Afrika! Op een safari reis door Botswana mag een bezoek aan dit wildpark niet ontbreken. Grote stukken natuur van de Okavango Delta maken ook deel uit van het Moremi Game Reserve. Belangrijke delen en (campsites) binnen het wildreservaat zijn o.a. North Gate (Khwai en de Khwai rivier), South Gate, Third Bridge en Xakanaxa (beiden aan de Westkant van Moremi). Bijzondere plaatsen waar je veel dieren kunt treffen zijn o.a. Dead Tree Island (vol met dode bomen) en de Dombo Hippo Pools (bereikbaar vanuit de Khwai campsite bij North Gate).

Met een self drive safari reis van Selfdrive4x4.com kunt u een meerdaags bezoek brengen aan dit bijzondere natuurreservaat in Botswana.

Kamperen in het Moremi Game Reserve:
Meest interessante campsites zijn Xakanaka, Third Bridge en Khwai (North Gate). Minder interessant is South Gate. Deze laatste site bevind zich zoals de naam al doet vermoeden bij de zuidelijke entree van het wildreservaat. De ligging is ver van alle nattere delen van Moremi en de Okavango Delta. Campsites moeten van te voren gerserveerd en betaald worden. Het is niet mogelijk op de bonnevooi naar Moremi te reizen en te overnachten op deze campsites. Van te voren reserveren is dus noodzakelijk. Via Selfdrive4x4.com kun je eenvoudig campsites laten reserveren.

4x4 Auto's
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis