9.2/10 op basis van 403 reviews

Buccanneers

Buccanneers ligt net buiten Chintsa met een prachtig uitzicht op zee. De chalets hebben ieder een basic keuken en een badkamer. Er is een grote eetzaal waar u ontbijt en lunch kunt bestellen. Het is ook mogelijk om op de gezellige veranda te eten. Op verschillende dagen worden er avondmaaltijden georganiseerd waar u zich (tegen betaling) voor kunt inschrijven. De accommodatie heeft naast de chalets ook een dorm. Hierdoor is het een socialere plek en kunt u hier andere reizigers ontmoeten. De chalets bieden echter voldoende privacy mocht u hier aan hebben. Er is beperkt gratis wifi bij de receptie. Heeft u meer nodig dan de gegeven MB’s? Dan kunt u internet bijkopen.

Buccanneers biedt dagelijks een gratis activiteit aan in de middag. Daarnaast zijn er talloos veel activiteiten te boeken tegen betaling. U kunt mee op een paardrijtocht, een surfles nemen (of zelf een surfplank huren), gaan ziplinen of mee op een van de culturele tours. De lokale brouwerij organiseert proeverijen. Leuk na een dag activiteit in en om het water!

Accommodatie voorzieningen

  • Moderne chalets met uitzicht op zee
  • Eigen (basic) keuken en badkamer
  • Veranda
  • Wifi (bij de receptie)
  • Mogelijkheid ontbijt en lunch te bestellen
  • Mogelijkheid om mee te eten
  • Bar
  • Mogelijkheid om activiteiten te boeken
  • Eetzaal en gemeenschappelijke keuken
10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie