9.2/10 op basis van 406 reviews

Divava Okavango Resort & Spa

Divava Okavango Resort & Spa is een luxe resort in de Zambezi regio (noord Namibië), op 1 kilometer van de Popa Falls. Alle kamers, het restaurant en de spa kijken uit over de Okavango rivier.  Hierdoor hoort u altijd het natuurlijke geluid van de rivier en de watervallen op de achtergrond.

Het resort heeft 20 luxe chalets met ieder een groot terras. De chalets liggen op de hoge rivierbedding,waardoor u een waanzinnig uitzicht heeft over de Okavango Rivier. De kamers hebben comfortabele bedden, een eigen badkamer met uitzicht, airco en een minibar.

U kunt hier helemaal tot rust komen. Geniet van de luxe in de kamer en in de spa. De spa behandelingen vinden plaats in privéhuisjes waardoor u in alle rust (en met uitzicht op de rivier) kunt genieten van de spa. Er zijn verschillende behandelingen, een stoombad en een groot zwembad.

Het personeel helpt u graag met het boeken van activiteiten in de omgeving zoals een bootsafari of een Mokoro boottrip. Deze luxe accommodatie kan ingepast worden in uw self drive 4×4 reis door Namibië en Botswana.

Accommodatie voorzieningen

  • Luxe kamers
  • Eigen badkamer met uitzicht
  • Airco
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Spa
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Mogelijkheid om activiteiten te boeken
  • Uitzicht over de Kavango rivier

Andere accommodaties in Popa Falls

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie