9.2/10 op basis van 403 reviews

Kalahari Sunday Pan Campsite

Net onder de Leopard Pan ligt de Sunday Pan in het Central Kalahari Game Reserve (CKGR). De Sunday Pan is een grote pan die wordt omringd door hoge duinen. De acaciabomen bieden hier schaduw. Kamperen bij deze pan geeft u het echte Afrika avontuur, letterlijk ‘in the middle of nowhere’. U kunt hier in alle rust genieten van de weidse omgeving en ’s avonds heeft u niets anders nodig dan de imposante sterrenhemel. De camping is verder erg basic. Het biedt een kampeerplaats en verdere voorzieningen ontbreken hier. Er zijn geen prullenbakken dus is het de bedoeling dat u het afval meeneemt en bij de toegangspoort weggooit.

Er zijn geen sanitaire voorzieningen, elektriciteit of mogelijkheid om eten of drinken te kopen.

Drinkwater moet u zelf meenemen voor u het Game Reserve in gaat. Let er ook op dat u bij het kamperen op deze camping het eten in de afgesloten auto moet bewaren en niet in de tent. Dit zorgt ervoor dat wilde dieren op afstand zullen blijven. Wees erop voorbereid dat u hier kennis zult maken met het bijzondere avontuurlijke Afrika.

Diverse self drive 4×4 reizen brengen een bezoek aan deze mooie en bijzondere kampeerplaats in Botswana.

Accommodatie voorzieningen

  • Grote schaduwrijke kampeerplaatsen
  • Echte Afrika ervaring
  • Geen omheining

Pakketreizen met deze accommodatie

Andere accommodaties in Central Kalahari Game Reserve

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie