9.2/10 op basis van 403 reviews

Kaoko Mopane Lodge & Campsite

Kaoko Mopane Lodge & Campsite biedt een scala aan accommodatiemogelijkheden, waaronder 10 luxe kamers, 5 privécampings en 1 overlandcamping. In de hele lodge en in de omgeving is gratis WiFi beschikbaar. 24-uurs beveiliging zorgt voor gemoedsrust.

Luxe accommodaties

Luxe kamers zijn privé met een terras met uitzicht op de droge rivierbedding waar vogels de hele dag samenkomen. Deze royale kamers zijn voorzien van een koffiezetapparaat, een waterkoeler en een eigen badkamer.

Camping

De Camping bestaat uit 5 privé campings onder prachtige Mopane bomen. De vijf privé campings hebben elk hun eigen sanitaire voorzieningen, warm water, 220v stopcontact en een braaiplaats. De Overland Camping heeft een sanitair blok met meerdere douches en toiletten voor zowel dames als heren. Deze plaats is ook voorzien van warm water en een braaiplaats.

Restaurant

Kaoko Mopane Lodge Restaurant biedt gezonde Namibische gerechten met een barbecue of een 3-gangenmaaltijd, afhankelijk van het aantal gasten. De maaltijden worden aangevuld met zelfgekweekte kruiden en groenten en vers zelfgebakken brood. Onze selectie sterke drank zal de finishing touch aan uw palet geven.

Pakketreizen met deze accommodatie

Andere accommodaties in Opuwo

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie