9.2/10 op basis van 406 reviews

Kubu Lodge – Kasane

De Kubu Lodge in Kasane heeft leuke chalets aan de oever van de Chobe rivier. De huisjes zijn gebouwd op palen en hebben ieder een eigen veranda. De lodge heeft een goed restaurant met een terras met uitzicht op de rivier. Het is heerlijk dineren met dit bijzondere uitzicht op de achtergrond. Er vaak verschillende dieren vrij rond over het terrein van de Kubu Lodge.

De lodge biedt niet alleen een fijne plek om te overnachten. Zij organiseren ook verschillende activiteiten met ervaren gidsen. Ga het water op, ontdek Chobe NP per 4×4 of maak een dagtrip naar de bekende Victoria Falls! U kunt er ook voor kiezen mee te gaan op de nature walk of de sundowner cruise. Het personeel is vriendelijk en helpt u graag.

Er is een klein zwembad waar u na een ochtend vol activiteit heerlijk kunt relaxen. De lodge ligt naast het stadje Kasane. Hier kunt u terecht voor praktische zaken als boodschappen doen en tanken. Kasane heeft ook een aantal restaurants waar u kunt dineren.

Bij een self drive 4×4 reis door Botswana (en Namibië) kan een stop in Kasane niet ontbreken.

Accommodatie voorzieningen

 • Chalets met eigen veranda
 • En-suite badkamer
 • Ventilator (ipv airco)
 • Restaurant met uitzicht op de Chobe rivier
 • Bar
 • Zwembad
 • Wifi
 • Reading room
 • Wasservice
 • Curio winkel
 • Mogelijkheid om activiteiten te boeken

Andere accommodaties in Kasane

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie