9.2/10 op basis van 403 reviews

Madisa Camp site

Gelegen aan de D2612 weg richting Twyfelfontein, een erg populaire route. Elke kampeerplek heeft een prachtig uitzicht op het Gauntegab-rivierbed en rotsformaties. Een ideale accommodatie voor de reiziger die wenst om comfortabel te kamperen zonder te compromitteren aan de ervaring van exclusiviteit in dit uitgestrekte en prachtige gebied van Damaraland Namibië.

Madisa is een goed basiskamp om vanuit te verkennen. Er zijn zeer interessante bezienswaardigheden in de omgeving zoals Tyfelfontein, Brandberg, the Petrified Forest en nog veel meer. Deze zijn goed en gemakkelijk te berijden en wat is er na een dag vol verkennen beter dan te eindigen met een duik in het zwembad en genieten van de accommodatie onder een deken van sterren.

Aan de voet van het spectaculaire granieten beker bevind zich de bar en het zwembad. Vanaf de boven kant kijkt u uit op een zelf gebouwde drinkbak voor Olifanten.

Accommodatie voorzieningen

 • Individuele was-faciliteiten op palen verborgen in de boomtoppen
 • 9 privé kampeerplekken
 • 5 overland-locaties
 • Warm stromend water
 • Lampen aangedreven door een generator
 • De kampeerplekken worden overschaduwd door grote Mopane-bomen
 • Rondom elke kampeerplek is een lage rotswand gevestigd
 • Buiten zwembad
 • Bar met koude drankjes
 • Hout verkoop
 • Gemeenschappelijk kampvuur om mede reizigers te ontmoeten en ervaringen te delen
 • Excursies ( Elephant Tracking, Begeleide dorpswandeling, Sundowner wandeling)

Madisa is niet omheind maar heeft wel wilde dieren rond lopen, het is goed om ten alle tijden alert en verantwoordelijk te blijven.

 

Andere accommodaties in Twyfelfontein

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie