9.2/10 op basis van 403 reviews

Mlilwane Restcamp – Chalet

Mlilwane Restcamp is een vrij groot kamp met kampeerplaatsen, verschillende chalets en ‘bijenkorfdorpen’ in Mlilwane Wildlife Sanctuary, Eswatini. U verblijft hier in een van de chalets met uitzicht op het park. U kunt ook gebruikmaken van het grote zwembad, het restaurant, het activiteitencentrum en de wasfaciliteiten.

Het Hippo Haunt Restaurant serveert ontbijt, lunch en diner met uitzicht op een klein vogelzwembad. Vaak ziet u hier nijlpaarden en krokodillen. U kunt kiezen voor het ontbijt- en dinerbuffet en de lunch kunt u à la carte bestellen.

Bij het activiteitencentrum kunt u activiteiten als mountainbiken, paardrijden, gamewandelingen en game drives boeken. Het gebied leent zich goed voor een mooie mountainbiketocht.  Ook is het centrum het begin- en eindpunt van de ‘Restcamp Nature & Botanical Trails’. Deze routes leiden langs meer dan 70 boom- en plantensoorten in het restcamp. Mlilwane Restcamp is goed ingericht op de actieve reiziger.

Vanuit het Mlilwane Restcamp kunt u ook goed game drives maken met uw 4×4 auto tijdens uw self drive reis door Zuid-Afrika en Eswatini.

Accommodatie voorzieningen

  • Comfortabele chalets
  • Eigen keuken en badkamer
  • Klamboe
  • Uitzicht op Mlilwane Wildlife Sanctuary
  • Restaurant voor ontbijt, lunch en diner
  • Zwembad
  • Elektriciteit
  • Mogelijk om activiteiten te boeken

Andere accommodaties in Mlilwane Wildlife Sanctuary

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie