9.2/10 op basis van 315 reviews

Senyati Safari Camp

Het Senyati Safari Camp ligt in de Lesoma Valley in noord Botswana, op 20 kilometer van Kasane en vlak bij het Chobe National Park. Het kamp beschikt over 8 chalets en 20 kampeerplaatsen, met elk een eigen huisje met een badkamer, wc, elektriciteit en een terras. De waterput bij Senyati is zeer populair bij onder andere hyena’s,  gestreepte mangoesten, wrattenzwijnen, roan antilopen, bavianen, buffels en olifanten. Af en toe wordt hier een luipaard gespot. Vooral de olifanten komen en gaan in grote getale gedurende de dag. Vanuit de speciale Elephant hide kunt u deze grote dieren van heel dichtbij zien.

Heerlijk om ’s ochtends uw koffie te drinken met uitzicht op de dieren bij de waterput. De kampeerplaatsen bij het Senyati Safari Camp zijn van mooie faciliteiten voorzien. Iedere plaats heeft een eigen keuken, terras en badkamer. Ook is er elektriciteit bij de kampeerplaats.

Hoewel u prima een dag kunt vertoeven in het camp, kunt u  vanuit Senyati ook goed dagtrip maken naar de Victoria Falls of het Chobe National Park verder ontdekken.

Diverse self drive 4×4 reizen door Botswana bezoeken het Senyati Safari Camp. Vanuit Senyati is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een dagtocht te maken naar de Victoria Watervallen in Zimbabwe.

Accommodatie voorzieningen

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Eigen badkamer, wc, elektriciteit en terras
  • Warm water
  • Waterput uitzichtpunt
  • Gratis wifi
  • Restaurant/bar
  • Mogelijkheid tot boeken activiteiten

Pakketreizen met deze accommodatie

Andere accommodaties in Kasane

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie