9.2/10 op basis van 310 reviews
testmeoutstring(7) "country"

Bestemmingen

Onze self drive 4x4 bestemmingen in Zuidelijk- en Oost-Afrika zijn: Botswana, Namibië, Zuid-Afrika, Zambia, Zimbabwe, Mozambique, Lesotho, Swaziland en Malawi. Per land zijn er verschillende self drive reizen beschikbaar. Voor sommige bestemmingen is er alleen losse 4x4 autohuur te verkrijgen.

Landen zoals Zambia, Malawi en Tanzania adviseren wij voor meer ervaren Afrika reizigers.

Self drive Namibië

Self drive Namibië

Namibië is een uitgestrekt 'woestijn' land in zuidelijk Afrika, aan de kust van de Atlantische Oceaan tussen Angola, Botswana en Zuid-Afrika.

LEES VERDER
Self drive Botswana

Self drive Botswana

Botswana is het self drive safari land bij uitstek, hier kunt u zelfstandig met 4x4 dwars door de wildparken reizen en het echte Afrika avontuur beleven.

LEES VERDER
Self drive Zuid-Afrika

Self drive Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is voor veel self drive reizigers een van de eerste landen die bezocht worden in Zuidelijk Afrika. Van het Kruger Park in het oosten tot het Richtersveld in het westen, ontdek zelf dit bijzondere land.

LEES VERDER
Self drive Zambia

Self drive Zambia

Ontdek de bijzondere wildparken van Zambia, zoals South Luangwa, Kafue National Park en Lower Zambezi per 4x4 met Selfdrive4x4. En breng een bezoek aan de Victoria Falls bij Livingstone.

LEES VERDER
Self drive Zimbabwe

Self drive Zimbabwe

Zimbabwe past prima in een 4x4 self drive reis door Zuidelijk Afrika. Bezoek onder andere Matopos, Hwange en Mana Pools National Park.

LEES VERDER
Self drive Malawi

Self drive Malawi

Malawi is een onbekende maar bijzondere self drive bestemming geschikt voor avontuurlijke self drive reizigers. Malawi biedt een combinatie van avontuurlijke safari's, prachtige stranden aan Lake Malawi en hoge bergen.

LEES VERDER
Self drive Mozambique

Self drive Mozambique

Ontdek Mozambique zelfstandig met selfdrive4×4 en verken de langgerekte kust en wildparken zoals Gorongosa National Park.

LEES VERDER
Self drive Lesotho

Self drive Lesotho

Rijd tijdens uw self drive Zuid-Afrika reis door het indrukwekkende Lesotho. Dit bergkoninkrijk wordt ook wel het 'Tibet van Afrika' genoemd.

LEES VERDER
Self drive Swaziland

Self drive Swaziland

Dit kleine land tussen Zuid-Afrika en Mozambique is een bezoek tijdens uw self drive reis zeker waard. Swaziland biedt een gevarieerd landschap en mooie nationale parken.

LEES VERDER
10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie