9.2/10 op basis van 312 reviews

COVID-19

Het Covid-19 of Coronavirus heeft impact op iedereen in de samenleving, zeker ook op de reisbranche. Voor landen zoals Zuid-Afrika, Botswana en Namibië geldt op dit moment nog de code oranje en vanuit Nederland worden niet noodzakelijke reizen afgeraden. Reizen is wel mogelijk en inmiddels zijn reizigers succesvol op reis geweest. Lees hier meer op onze Facebookpagina.

Stapsgewijs zijn er positieve ontwikkelingen. Namibië is bijvoorbeeld open voor reizigers met de restrictie dat er een negatieve Covid-19 test wordt getoond. Vanuit Duitsland zijn er directe vluchten op Windhoek.  Voor de terugreis kan er op diverse locaties een nieuwe PCR test gehaald worden voor de terugreis. Om die reden hebben verschillende van onze reizigers besloten  hun (om)geboekte reis wel te gaan maken.  Met een negatieve PCR test kunnen in principe alle landen in Zuidelijk Afrika bezocht worden.

Omboeken reizen 2021/2022:

Wanneer de reizigers dat wensen worden de reeds geboekte reizen die (nog) in 2021 plaatsvinden worden kosteloos omgeboekt naar een andere periode in 2021 of later in 2022. Voor alle reeds betaalde reisgelden wordt een voucher verstrekt welke afgedekt is door de SGR. De reisgelden zijn zo gegarandeerd.

Nieuwe reizen 2021/2022:

Voor 2021/2022 kunnen wij boekingen aannemen. Alle reizen voor het komende jaar die nu geboekt worden vallen ook gewoon onder de SGR dekking.

Vooruitbetaalde reisgelden zijn dus gegarandeerd zodat bij een eventuele annulering de reeds betaalde reisgelden terugbetaald worden.

Team Selfdrive4x4.com