9.2/10 op basis van 312 reviews

COVID-19

Het Covid-19 of Coronavirus heeft impact op iedereen in de samenleving, zeker ook op de reisbranche. Voor landen zoals Zuid-Afrika, Botswana en Namibië geldt op dit moment nog de code oranje en vanuit Nederland worden niet noodzakelijke reizen afgeraden.

Wel zijn er stapsgewijs ontwikkelingen die positief zijn. Namibië is bijvoorbeeld open voor reizigers met de restrictie dat er een negatieve Covid-19 test is en dat er opnieuw getest wordt 5 dagen na aankomst. Eurowings uit Duitsland zal vanaf 19 september weer 3x per week landen op het vliegveld in Windhoek. Zambia is ook open en luchtvaartmaatschappijen hervatten daar ook de lijndiensten. Zimbabwe heeft aangegeven dat vanaf 1 oktober de internationale vluchten weer hervat gaan worden.

Omboeken reizen 2020:

Alle reeds geboekte reizen die (nog) in 2020 plaatsvinden worden kosteloos omgeboekt naar 2021 of later in 2022. Voor alle reeds betaalde reisgelden wordt een voucher verstrekt welke afgedekt is door de SGR. De reisgelden zijn zo gegarandeerd.

Nieuwe reizen 2021:

Voor 2021 kunnen wij boekingen aannemen. Alle reizen voor het komende jaar die nu geboekt worden vallen ook gewoon onder de SGR dekking.

Vooruitbetaalde reisgelden zijn dus gegarandeerd zodat bij een eventuele annulering de reeds betaalde reisgelden terugbetaald worden.

Team Selfdrive4x4.com