9.2/10 op basis van 320 reviews

COVID-19

Het Covid-19 of Coronavirus heeft impact op iedereen in de samenleving, zeker ook op de reisbranche.

Update 14 december 2021:

Op dit moment is er onrust m.b.t. de omikronvariant van het coronavirus. Landen zoals Zuid-Afrika, Namibië en Botswana hebben (nog steeds) een oranje reisadvies. Nederlanders en inwoners van Schengen landen kunnen wel op en neer vliegen naar Zuidelijk Afrika. Het is aan de airlines zelf of er wel of niet vluchten worden uitgevoerd.

Voor alle duidelijkheid: toeristen zijn meer dan welkom in de verschillende landen in Zuidelijk Afrika! Voor de heenreis en terugreis is een negatieve PCR testuitslag noodzakelijk.

Reizen is dus wel mogelijk en inmiddels zijn reizigers succesvol op reis geweest. Lees hier meer op onze Facebookpagina.

Omboeken reizen 2021/2022:

Wanneer de reizigers dat wensen worden de reeds geboekte reizen die (nog) in 2021 plaatsvinden worden kosteloos omgeboekt naar een andere periode in 2021 of later in 2022.

Nieuwe reizen 2021/2022:

Voor 2021/2022 kunnen wij boekingen aannemen. Alle reizen voor het komende jaar die nu geboekt worden vallen ook gewoon onder de SGR garantie dekking.

Vooruitbetaalde reisgelden zijn dus gegarandeerd zodat bij een eventuele annulering de reeds betaalde reisgelden terugbetaald worden.

Een reis boeken en voor vertrek positief testen op Covid-19:

Op dit moment is er nog een negatieve PCR test uitslag noodzakelijk om te kunnen reizen naar de landen in Zuidelijk-Afrika.  Er is een (klein) risico dat je vlak voor vertrek positief test op Covid-19. De reis kan op dat moment niet door gaan. Dit risico is af te dekken d.m.v. een annuleringsverzekering. Via Selfdrive4x4.com kun je deze verzekering afsluiten bij de Europeesche. Als je een annuleringsverzekering wilt afsluiten is het advies dit binnen 7 dagen na het boeken van de reis te doen.

Een reis boeken een annuleren wanneer de kleurcode van geel/groen naar oranje/rood gaat:

Het is mogelijk dit risico te verzekeren via de Allrisk annuleringsverzekering van de Europeesche. Zie ook deze pagina op de website van de Europeesche.

Via Selfdrive4x4.com kunt u een verzekering afsluiten.

Vragen over reizen en Covid-19? Bel 0ns op 024 208 22 00 of stuur een email via het contactformulier!

Team Selfdrive4x4.com