9.2/10 op basis van 312 reviews

COVID-19

Het Covid-19 of Coronavirus heeft impact op iedereen in de samenleving, zeker ook op de reisbranche. Landen zoals Botswana en Namibië zijn op slot en onbekend is wanneer er weer gereisd kan worden. Door de beperkende maatregelen rondom reizen hebben wij het momenteel ontzettend druk met het onderzoeken van onze mogelijkheden en (samen met onze partners in Afrika) het omboeken van reizen waar mogelijk.

Bij het omboeken van de reis kunnen wij nu de meeste reizigers een door de SGR afgedekte corona-voucher aanbieden. Deze heeft de waarde van de (aan)betaling van de reis en kan binnen 1 jaar gebruikt worden bij het boeken van een vervangende reis.

We begrijpen de onrust en verwarring bij onze reizigers, maar vragen u nadrukkelijk om geduld en begrip te hebben voor de situatie en het omboeken van de reis vanaf ca. 40 dagen voor vertrek op te starten. Dit omdat de situatie kan veranderen en ook omdat wij dan de reizigers die op korte termijn op reis gaan eerst kunnen helpen. Hierom vragen we u vriendelijk om zo veel mogelijk uw vragen via email te stellen: info@selfdrive4x4.com. Wees hierbij zo compleet mogelijk. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

We bedanken u voor uw begrip en geduld en doen ons uiterste best om voor iedereen een passende oplossing te vinden!

Team Selfdrive4x4.com