9.2/10 op basis van 363 reviews

Reis en Annuleringsverzekering

Als u een (aflopende) reis- of annuleringsverzekering bij de Europeesche wilt afsluiten in combinatie met bijvoorbeeld een self drive of safari reis naar Zuidelijk Afrika neem dan contact met ons op. Een aflopende verzekering is een verzekering voor een bepaalde tijd (= aantal dagen) en bijvoorbeeld alleen van toepassing voor een 1 vakantie. Advies nodig? Neem dan contact op via e-mail. Wij adviseren ook om een reisverzekering en eventueel een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij vragen over verzekeringen kunt u contact opnemen via het de telefoon (024-2082200) of via het contact formulier.

Verzekering voor afkoop van het eigen risico

De verzekering van de Europeesche voor de afkoop van het eigen risico is een goede en voordelige verzekering waarbij u het eigen risico af kunt kopen. U kunt deze bijvoorbeeld optioneel afsluiten bij het huren van een 4×4 auto en/of een complete pakketreis. De verzekering is alleen beschikbaar in combinatie met een losse 4×4 autohuur of een pakketreis inclusief de autohuur.

Aanvullende informatie Europeesche

Links naar de verzekeringskaarten van de Europeesche:

Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van Europeesche Verzekeringen provisie. Klachtenregeling Europeesche