9.2/10 op basis van 247 reviews

Reis en Annuleringsverzekering

Op deze pagina kunt u gemakkelijk online de premie berekenen van de verschillende aflopende reis- en annuleringsverzekeringen van de Europeesche. Klik op de onderstaande link, kies een verzekering en vul uw gegevens in. De premie voor de aangevraagde verzekering verschijnt dan direct. Als u een aflopende verzekering bij de Europeesche wilt afsluiten in combinatie met bijvoorbeeld een self drive of safari reis naar Zuidelijk Afrika neem dan contact met ons op. U kunt ook direct een losse verzekering afsluiten via de link op deze pagina. Een aflopende verzekering is een verzekering voor een bepaalde tijd (= aantal dagen) en bijvoorbeeld alleen van toepassing voor een 1 vakantie. Advies nodig? Neem dan contact op via e-mail. Wij adviseren ook om een reisverzekering en eventueel een annuleringsverzekering af te sluiten. Bereken uw premie Bij vragen over verzekeringen kunt u contact opnemen via het de telefoon (035-7600417) of via het contact formulier.

Verzekering voor afkoop van het eigen risico

De verzekering van de Europeesche voor de afkoop van het eigen risico is een goede en voordelige verzekering waarbij u het eigen risico af kunt kopen. U kunt deze bijvoorbeeld optioneel afsluiten bij het huren van een 4×4 auto en/of een complete pakketreis.

Aanvullende informatie Europeesche

Links naar de verzekeringskaarten van de Europeesche:

Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van Europeesche Verzekeringen provisie. Klachtenregeling Europeesche