9.2/10 op basis van 301 reviews

Hans & Marco

Wij zijn Hans Schoelink en Marco de Lange. Twee afrikagangers in hart en nieren. Wij komen beiden sinds 1994 veel in Afrika. Marco heeft meerdere jaren in Zimbabwe gewoond en Hans heeft in de afgelopen 25 jaar ontelbaar veel kilometers door de verschillende landen van Afrika gereden. Hierdoor hebben wij veel goede lokale contacten en kunnen wij u helpen de beste reis samen te stellen en het echte Afrika te ontdekken per 4×4 auto.

Up-to-date advies en betrouwbare auto’s

Sinds de beginjaren is er veel veranderd, het toerisme is sterk toegenomen en self drive reizen en 4×4 autohuur zijn bijzonder populair geworden. Vroeger kwam je alleen andere ‘overlanders’ met hun eigen wagen tegen (zoals wij zelf elkaar ooit tegen kwamen in Namibië). Tegenwoordig zie je meer gelijkgestemden in 4×4 auto’s. Gelukkig zijn de landen groot en kunt u genieten van de bijzondere natuur en safari dieren. Zelf bezoeken wij regelmatig Zuidelijk Afrika voor het bijhouden van de self drive ervaring en onze lokale contacten. Zo kunnen wij u altijd goed voorzien van up-to-date informatie uit Afrika. Wij kennen veel autoverhuurders in Zuidelijk Afrika, maar werken alleen samen met de meest betrouwbare bedrijven met stevige 4×4 auto’s. Zo kunt u onbezorgd op reis.

Kom langs op onze Meet & Greet

Ontmoet het Selfdrive4x4.com team tijdens de Meet & Greet in Hilversum. Tijdens de Meet & Greet geven wij een presentatie en krijgt u uitgebreide voorlichting over de self drive mogelijkheden in Zuidelijk Afrika, onze pakketreizen, de verschillende 4×4 auto’s en de aanvullende verzekeringen. Tevens kunt u vragen stellen en is er (beperkte) ruimte om uw persoonlijke reisplan door te spreken. Vaak zijn er ook oud Selfdrive4x4.com reizigers aanwezig die hun reis ervaringen delen en die u persoonlijk kunt spreken. Meet & Greet Selfdrive4x4.com 2019:

  • 8 december 2019 (Hilversum)
  • September 2020 (datum & locatie nog niet bekend)

Het programma start om 13:00. Meldt u van te voren aan door een email te sturen. Heeft u een self drive vraag of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt ons bellen op 035-7600418 of een email sturen naar info@selfdrive4x4.com. Wij helpen u graag verder. Hans Schoelink & Marco de Lange

Rondreis Namibie
Marco de Lange op safari in Botswana
Hans Schoelink op safari in Botswana